image-2
image-3
image-back

Oleje Wrocław  /  ul. Kleczkowska 52  /  tel.  71 328 9 601  /  e-mail:  biuro@oiltrans.pl

Copyright © 2017 CsGroup

OBI

AGIP OBI – są to oleje białe stosowane głównie do celów farmaceutycznych, kosmetycznych, jak również jako środki smarne w przemyśle spożywczo-przetwórczym szklarskim, tekstylnym.

Olej wazelinowy OBI występuje w lepkościach w/g ISO VG 69, 15

AGIP OBI 10 i 12 spełniają wymagania specyfikacji :
– European Pharmacopoeia
– Ufficial Italian Pharmacopoeia
– USA FDA, 21 CFR 172.878
– USA FDA, 21 CFR 178.3620 (a)

ZAPYTAJ O PRODUKT

WSTECZ